MyWorldGo Začněte vzrušující cestu na Oto Mustam - le Serveur Héroïque

Blog Information

  • Posted By : Hélodie Jaqucline
  • Posted On : Apr 29, 2019
  • Views : 254
  • Category : General
  • Description : iGameGold a un système rigoureux dans sélection de produits et de recherche du prix le moins cher, rendant le prix et le service de nos produits à un prix imbattable et unique, notre but est d'obtenir le développement et le soutien de notre clientèle à long terme avec un faible bénéfice et un service de haute qualité.

Overview

  • Chcete změnit svět? Myslíte si, že oficiální server není atraktivní? Chcete zažít opravdové tvrdé jádro? Mám pocit, že předchozí bitva není dost vzrušující? Nový hrdina server - Oto Mustam je oficiálně otevřen a pozná podrobnosti!

    Oto-Mustam, le Serveur Héroïque
    Než oficiálně zadáte Oto-Mustam, abyste vytvořili svou postavu, je nejlepší vědět, co tento server znamená a proč je tak zvláštní.
    Hero Server je rozhodující server, který obsahuje PvP a PvM. Jinými slovy, hráčův charakter může být napaden v jakékoli oblasti. Chcete-li zjistit, zda lze mapu napadnout, zkuste v informacích mapy najít speciální symbol a pokud ano, znamená to, že mapu lze napadnout podle přání. Samozřejmě existují i ​​naprosto bezpečné oblasti (jako je trh, zaaps, Almanax atd.)
    Máte-li k tomu nějaké dotazy, podívejte se na informace uvedené na kartě!
    Výnos, který lze získat na tomto serveru, se zvýší, protože odpovídá riziku. Protože kamas dofus a získané zkušenosti se zvýší třikrát! Pokud vaše postava zemře po dosažení určité úrovně, obdržíte také další zkušenostní bonus: Drop a zkušenosti se opět zdvojnásobí, celkem 6krát!
    Pokud se vám nepodaří v bitvě, položky ve vaší bance a Havre-Sac nezmizí. Ztratíte však veškeré vybavení svého těla a vaše mise bude hodnocena jako neúspěšná. Stejně tak vaše úspěchy nebudou dokončeny.
    Aby byla zachována rovnováha mezi hráči na serveru, pokud postava zemře, zdroje a položky postavy budou sníženy o 25%. Pokud někoho porazíte a zabijete jeho postavu, získáte 25% svého celkového zážitku. To zní lákavě, že?
    Pokud neuspějete a zemřete v boji s monster, veškeré vybavení na vašem těle bude rozptýleno na všechny monstra na celé mapě. To je důvod, proč někdy vidíme znamení bezpečí na hlavě netvora.
    Na serveru Oto-Mustam bude vždy existovat riziko. Pokud chcete zavraždit roli jiného hráče, musíte dosáhnout alespoň 50 a připojit se k lize. Obtenez plus d'informations sur Dofus en premier lieu, achetez des dofus kamas au prix le moins cher et visitez https://www.igamegold.com/ pour une expérience optimale.