MyWorldGo Hoe kies je het juiste thema voor een muurposter?

Blog Information

 • Posted By : Silas Micah
 • Posted On : Oct 06, 2022
 • Views : 14
 • Category : General
 • Description : Focus op de algehele stilistische oplossing in de kamer. Een bloemenachtergrond is bijvoorbeeld niet de beste achtergrond voor een blauw-rode avant-gardeposter, maar een bakstenen muur voor dergelijke experimenten is een geweldige achtergrond. Universele posterthema's passen echter ook in elk interieur - van de sierlijke Provence tot strenge klassiekers.

Overview

 • Wanddecoratie met posters is een nieuwe methode. In de regel wordt het gebruikt om nieuwe kleuren aan het interieur toe te voegen, de stijlcomponent van het meubilair te veranderen (of aan te vullen) of zelfs om de ruimte visueel uit te breiden. Wandposters zijn tot dit alles in staat. Alleen bij correct gebruik. De eenvoudigste en meest effectieve optie voor het decoreren van de muren van elke kamer is Arabian Princess plexiglas. Dankzij de grote keuze aan onderwerpen kun je het meest gewone interieur gemakkelijk transformeren en het individualiteit geven.

   

  Focus op de algehele stilistische oplossing in de kamer. Een bloemenachtergrond is bijvoorbeeld niet de beste achtergrond voor een blauw-rode avant-gardeposter, maar een bakstenen muur voor dergelijke experimenten is een geweldige achtergrond. Universele posterthema's passen echter ook in elk interieur - van de sierlijke Provence tot strenge klassiekers.

   

   

  Poster met bloemen

   

  Het meest veelzijdige onderwerp in posters zijn botanische prints. Net als bij verse bloemen in het interieur, is het met dergelijke posters onmogelijk om fout te gaan en te overdrijven. Flower Bomb Plexiglas past in elk interieur: minimalisme, Scandinavisch, klassiek, Provençaals, etc.

   

  Zwart-witposter

   

  Dezelfde universele optie, maar krachtiger - zwart-witposters. Zwart-witte kleuren passen goed in elk interieur. Dergelijke posters zien er organisch uit op een bakstenen muur, met luxe Venetiaans gips en effen wit.

   

  Abstracte en pin-up posters

   

  Chaotische lijnen, penseelstreken en een rel van licht kunnen het beste worden gelaten voor minimalistische en moderne interieurs waar een kleuraccent nodig is. Dieren op plexiglas of Wild West filmposters staan prachtig in loftinterieurs. Maar als je een fel contrasterende combinatie wilt maken tussen een groep klassieke meubels (open haard + Voltaire fauteuils) en een schokkende poster in Andy Warhol-stijl, zijn er geen regels.

   

  Maat en aantal Let

   

   

  bij het kiezen van het formaat goed op waar de poster moet komen te hangen. De eenvoudigste manier is om een toevoeging aan de muur boven het bed of de bank in het interieur van de woonkamer te kiezen - het framegebied moet minstens de helft van de breedte van de rugleuning zijn (één grote poster) of minstens ⅔ (2 -4 affiches).

  Als er meerdere posters zijn, is het raadzaam om schema's te gebruiken:

  • symmetrie - ongeacht hoeveel posters er zijn, creëer symmetrische verticale of horizontale rijen
  • reflectie - de onderste rij herhaalt de bovenste, maar diagonaal

   

  Een posterthema kiezen

   

  Bij de keuze is het niet nodig om alleen rekening te houden met het kleurenpalet, maar ook met de inhoud van de afbeelding of de semantische betekenis ervan. Niet alle afbeeldingen zullen even geschikt zijn voor elke kamer, of het nu een woonkamer of slaapkamer is.

   

  Posterinlijsting is passend in de gang of woonkamer, en in de kamer van een jonge man hangt een foto van een mooie auto of motor. In de slaapkamer is het beter om de texturen te kalmeren met bloemen, landschappen, nature mort en Japanse motieven. En natuurlijk zijn agressieve vechtscènes en verhaallijnen die een staat van angst en spanning bij je veroorzaken ongeschikt voor de slaapkamer en kinderkamer.