Forum » Off-Topic » Off-Topic Discussions » Будівництво альтанки

Будівництво альтанки

• Якраз недавно збудував собі альтанку, так що маю дещо розказати. Найголовніше – це правильно підібрати матеріали, щоб все виглядало стильно і служило довго. Я всі необхідні матеріали купував у "Перший Дім", це найкращий будівельний магазин Івано Франківськ , на мою думку. Для даху я вибрав металочерепицю від RUUKKI – вона довговічна і виглядає шикарно. Що стосується стін, то взяв дерев'яний брус, оброблений спеціальними засобами для захисту від вологи та комах. До речі, там же в Першому Домі взяв круті декоративні панелі для внутрішнього оздоблення, що додають затишку. Якщо хочеш зробити якісно і не напрягатися з пошуком матеріалів, однозначно рекомендую зазирнути до Першого Дому!
      August 27, 2024 2:57 PM MDT
    0
  • Задумався про будівництво альтанки на дачі в Івано-Франківську, але от виникли питання. Хочу зробити її комфортною, щоб можна було проводити там час у будь-яку погоду, а також щоб вона гарно вписувалася в ландшафт. Може, у когось є досвід або цікаві ідеї, як це все організувати? Чим краще покрити дах і які матеріали використовувати для стін? Дякую за будь-які поради!
      August 27, 2024 2:29 PM MDT
    0