Forum » General » Suggestions » Nike Air Max 90 Lägsta Priset

Nike Air Max 90 Lägsta Priset

  • Trendy and modern

    eyelash extension removal

     
      January 10, 2022 3:24 AM MST
    0
  • På samma sätt som på Shoppa Nike Air Max 90 :s "New Species"-släpp från september förra året, sveper fjällen runt tåboxen och glider upp mellanfoten och släpper greppet precis ovanför de övre TPU-öglan. Det här paret tar reptiltemat ett steg längre eftersom det har en dubrae – ovanlig för siluetten från 90-talet – texturerad av dussintals utsprång som påminner om krokodiltänder. Dessutom skapar nät på den kricka tungan ett fiskskinnsliknande mönster. Även om det inte är öppet i kallblodiga blandningen, kan den apelsin som tar över både det nedre ögonstaget och den bakre logotypen anspela på den ringhalsade ormen som finns i hela Nordamerika.



    I huvudsak en liten turné genom Europa, The Basements senaste Nike-samarbeten längs Nike Air Max 90 Rea Online är skenbart ett queärleksbrev till de många städer som utgör deras växande efterföljare. Medan den först retades med hälskott i djupa skuggor, har avtrycket först nyligen avslöjat hela kollektionen i sin helhet såväl som de lokaler som varje färgsättning hämtar inspiration från. Klädd mycket mörkare än de gråa nyanserna hos sina följeslagare, är "Manchester"-erbjudandet ett erbjudande om arbetskläder med sina hi-vis-accenter och vinterförsedda estetik.

    Vid sidan av några viktiga Jordan-erbjudanden fortsätter Swoosh bara att växa sitt sortiment och lägger till ytterligare en Nike Air Max 90 Lägsta Priset till kalendern. Till skillnad från de tidigare färgställningarna inleder detta par hållbarhet med en full korkkonstruktion. Materialet används från tån till hälen och visar sin vanliga ljusbruna färg. Swoosh, som kontrasterar texturellt i slätt läder, avviker också via en vit färg som ekar genom snörningen såväl som mellansulan. På andra ställen lägger "Volt" till poppar på olika punkter över skon: ögatstag, fodret och mellansulans räfflade former.

    Nike Air Max 90 Träningsskor Svartklädda ovandelar, som kommer i två olika sammansättningar av Cordura-tyg, tål vattenbeständighet i spader medan voltjuvelswooshes lägger till ett element som ännu inte har setts på stapelsilhuetten. Webbing och dragflikar, som tar på sig samma vågade gröna, lägger till det funktionella i samklang med de många reflekterande bitarna som omger. Grafiska touch-ups – ett förbindande tillägg från schema till schema – ändras ytterligare med sulor som stavar "DO REAL THINGS" och innersulor som skriver ut mantrat i sin helhet men med en bakgrund av randig konstruktionstejp.

    För inte så länge sedan döque Dam/Herr Nike Air Max 90 "Laser" upp i en naturlig färgsättning, dess krämfärgade grund etsad mycket noggrant med en utarbetad design. Parallellt med sin färg är paret olika i sin materialanvändning. Medan originalet föredrog tjocka, premiumskivor av läder, väljer uppföljaren mocka, som ger den djupa, vinröd-liknande finishen ett sammetsutseende. Sedan bränner de laserade ristningarna in i den sömlösa ovandelen, vilket skapar en illusion av att stänkskyddet, ögatstagen, kvarten och Swoosh faktiskt är överlagrade.

    www.themax720.com
      November 3, 2021 1:44 AM MDT
    0