Forum » General » Suggestions » Mooiste Nike Air Max 1

Mooiste Nike Air Max 1

  • Impressive concept

    eyelash extension removal

     
      January 10, 2022 3:22 AM MST
    0
  • Net als zijn kleinere equivalenten, heeft deze Mooiste Nike Air Max 1 voor volwassenen een neutrale basis geanimeerd met bloemenafbeeldingen en uiteenlopende tinten. De eerste verschijnt nauwelijks op de voorvoet, maar bloeit naar de hiel toe tot een boeket. Neongroene veters zitten bovenop levendige blauwe tongen en ingeklemd tussen gouden, corduroy profiel Swooshes. Hoewel de fluweelachtige ribben nergens anders verschijnen, doet hun rijke gele schema dat wel, namelijk als achtergrond voor de madeliefjesafbeeldingen op de inlegzolen. Beneden laten tussenzolen en buitenzolen elk bloemgerelateerd palet achterwege, maar maken nog steeds een statement met hun respectieve "Volt" -achtige venster en ijsblauw doorschijnend loopvlak.

    Image

    City-packs zijn niets nieuws in de wereld van de sneakercultuur, maar in de afgelopen paar maanden heeft geen enkel merk er zoveel uitgebracht als Nike, waardoor zowel de Air Jordan 1 Mid als de AM90 op de wereld loslieten. Nu boekt de imprint opnieuw tickets, waarbij eerst een Koop Nike Air Max 1 met Londense thema's wordt onthuld en nu een samenvallend Amsterdams eerbetoon wordt gepresenteerd dat in feite het toonbeeld van de bovengenoemde is.

    Elders onderbreken profiel-swooshes en veters het overwegend indigo-palet met hun "witte" opstelling. Rode stiksels voegen flair toe aan het iconische logo op de zijwand, net als op het 'Vachetta Tan'-label op de tong. Nike Air Max 1 Online Bestellen Suède panelen met het "NIKE AIR"-logo op de hiel genieten nog meer van de lichtbruine tint, terwijl Airbags onder de voeten afwijken van hun subtiel gestileerde scharlakenrode zooleenheid. Afronding van het paar, zwarte tekst "DENHAM The Jean Maker" langs de binnenkraag en vergezeld van een gouden schaar bovenop een rode inlegzool.


    Aangezien golf een van de weinige sporten is waarin sociale afstand mogelijk is, is het logisch dat mensen meer geneigd zijn om naar de fairways te trekken voor fysieke activiteit terwijl ze door deze wereldwijde pandemie navigeren. Nike Air Max 1 Schoenen En het is nog logischer voor Nike om meer schoenenopties uit te pompen voor hun enthousiaste 18-holes golfbaan en driving range-bezoekers, dus hebben ze hierop ingespeeld door te onthullen dat ze kant-en-klare make-ups van hun Air Max 97 en Air Max 270 in recente herinnering. De Swoosh voegt er nog een toe aan de familie en brengt hun Air Max 1 Golf terug die, na ontvangst van een lentevriendelijke "Jade Aura" -update in april, de levendigheid luider maakt voor deze aanstaande zomerachtige colorway.

    Op 1 juli plande Nike de release van een redelijk standaard Nike Air Max 1 Heren/Dames release als eerbetoon aan de aanstaande vakantie op Onafhankelijkheidsdag. De schoenen waren versierd in rood, wit en blauw met een aangepast tonglogo en een geborduurde vlag op de hiel - een vlag die al in 1777 in gebruik was. De dertien sterren, cirkelvormig gerangschikt, vertegenwoordigden de oorspronkelijke dertien kolonies en is lang beschouwd als een symbool van patriottisme.

    www.themax2090.com
      November 3, 2021 1:57 AM MDT
    0