Forum » General » Suggestions » Shoppa Adidas UltraBoost

Shoppa Adidas UltraBoost

  • SO nice to have that

    how much do lash extensions cost

     
      January 10, 2022 3:21 AM MST
    0
  • Varje år släpper adidas en mängd produkter för att fira det kinesiska nyåret med ett antal av dess mest uppskattade iterationer som kommer på den berömda Shoppa Adidas UltraBoost. I år har Ultra Boost ett djärvt rött färgschema för årens skiftande som kommer något inspirerat av den kinesiska traditionen med röda kuvert som bär presenter och meddelanden på semestern. Eddie Huang avslöjade precis en första titt på årets droppe som är utrustad med en gyllene gul panda på tungan för att matcha skons övergripande färgschema menat att likna Kinas igenkännliga flagga.



    Ovandelen är konstruerad av en mjuk krämfärgad Primeknit, medan en alltid så svag grå färg på mellanfoten/hälburarna ger en lätt tonal kontrast. Adidas UltraBoost Rea Online Skons standard Ultra Boost hälträff är gjord i ett lyxigt silver, och UB:s berömda fullängds Boost-mellansula ger komfort och stöd. För en pricken över i:et avstår yttersulan Ultra Boosts ursprungliga nubbade dragsystem för en nuvarande Continental-yttersula i gummi med svarta skivor.

    Sedan debuten 2015 har Adidas UltraBoost Lägsta Priset blivit queänd som en av de mest bekväma sneakers på planeten, godkänd av både löparentusiasten och stilmedveten demografi. Trots sin oöverträffade åktur var den största stöten mot Ultra Boost – om det fanns en sådan – att skon inte förändrats mycket på nästan fyra år. Medan vissa modifieringar gjordes på Primeknit-överdelen i ett stycke, spelade bristen på variation mellan de fyra modellerna som kallas 1.0, 2.0, 3.0 och 4.0 en faktor till att siluetten svalnade lite.

    Adidas UltraBoost Träningsskor fortsätter att hitta sätt att ta sig tillbaka in i rampljuset på sistone, eftersom den har avslöjat en femtrådig kapsel tillägnad anmärkningsvärda fotbollsklubbar, samt retat framtida planer på att fortsätta sitt samarbete med Queen Beys Ivy Park-avtryck. Men innan de här projekten släpps till allmänheten är det dags att skapa en ny in-line färgsättning för sina fans. Den här gången tar den ett stadsinspirerat tillvägagångssätt och väljer att göra en högljudd makeover för sin senaste DNA Montreal-modell.

    Men saker och ting förändras för 2019, eftersom adidas är redo att släppa lös en sann uppföljare till sin mest betydelsefulla sko under 2000-talet. Dam/Herr Adidas UltraBoost 2019 (som vissa kallar Ultra Boost 5.0) har en nydesignad "bur" på ovandelen med hjälp av en genomskinlig TPU-panel samt en yttre del bakåt som fungerar som en hälkupa för stabilitet. Primeknit-överdelen har omarbetats och den har en mer distinkt tvåfärgad färgblockerande förmåga samt en prickad väv mot framfotens flexzon.

    www.skorway.com
      November 3, 2021 3:15 AM MDT
    0