Forum » General » Suggestions » Køb Nike Blazer Mid

Køb Nike Blazer Mid

  • Mens queøb Nike Blazer Mid ikke har fået meget opmærksomhed i mainstream for nylig, har Swoosh's skateboarding linje nogle nye udgivelser, der kan ændre det. Den kommende "Mosaic"-pakke vil helt sikkert slå hovederne ved at byde på stilarter, der viser et patchwork af forskellige nuancer og materialer. Efter at have afsløret et simpelt sort og gråt par og et flerfarvet arrangement, er der dukket et tredje tilbud op, der sidder et sted imellem de to - selvom det bruger en tofarvet tilgang, forlader det gråtonelooket for en fed grøn og gul pasform .



    Det er ingen hemmelighed, at Nike Blazer Mid Bedste Priser har bestået tidens tand. Og selvom simple tofarvede farver har hjulpet med at opnå en "klassisk" sondring, har silhuettens vilje til at genopfinde sig selv drevet den ind i det 21. århundrede. For sit seneste forslag er den første Nike Basketball-sneaker kommet ind i mærkets "Alter & Reveal"-kapsel.

    Gode Priser på Nike Blazer Mid Ledsaget af en matchende Air Force 1, som blev afsløret tidligere på ugen, inkorporerer Blazer en række dæmpede toner. Swoosh, eye stay og tå, for eksempel, farver henholdsvis en lysegul, lys pink og dyb grøn, hvilket kontrasterer den hvide læderbase, der er typisk for mid-top modellen. Og udover den gråfarvede tå, holder overdelen sin mellemsål, branding og blondeenhed meget enkel.

    Overdelen udviser en mosaik af læder, ruskind og tekstil i forskellige grønne nuancer. Nike Blazer Mid Sko På siderne fortsætter Swooshes dette abstrakte tema, selv vælger et split look. Gul påført disse Swooshes og det broderede Nike-logo på den hvide tekstilhælflig resulterer i en farvetone, der minder om Oregon Ducks. Hvad angår sålenheden, ser det hvide gummi forskellige teksturerede finish for at fremme blokeringsskemaet.

    I lighed med en tidligere set Nike Air Force 1, forkæler det pågældende par sig med et almindeligt farveskema. Profilvægge afslører dog et stribet mønster under deres porøse mesh-materiale. Nike Blazer Mid Kvinder/Mænd Som brandingen på pløsetiketten og indersiden antyder, er den nyeste Nike Blazer beregnet til at blive ændret for at afsløre skjulte designelementer; i dette tilfælde kan ydre mesh rives for at præsentere Daktari-printet i al sin herlighed. Under fødderne giver sålen afkald på enhver af overdelens detaljer til fordel for et gennemprøvet helt hvidt arrangement.

    www.bdftwr.com
      November 3, 2021 3:44 AM MDT
    0