Forum » General » News and Announcements » Top val för stor storlek aftonklänningar

Top val för stor storlek aftonklänningar

 • Okej, så vad händer om du är en full-tänkte kvinna? Nuförtiden är det inte längre svårt för dig att handla klänningen som bara är avsedd för dig. Det finns redan ett växande antal modedesigners och butiker som ser behovet av dessa kunder. Vad du måste vara orolig bör vara de typer av stor storlek aftonklänningar. Det finns många av dem, och du vill vara säker på att du kan köpa en som definitivt passar dig och din stil.

  Bli inspirerad av följande:

  1. opt för dem med valfria jackor eller boleros. Om du är för medveten med armarna men du fortfarande älskar att få det Axelbandslös cocktail klänning du har sett i katalogen, kan du fråga om det kan vara en Bolero, jacka, eller sjal som kan gå perfekt med det. Om det inte finns, då kan du bara köpa dina önskemål separat. Vanligtvis är de som är gjorda av koftor trendigare och mer moderna att titta på.

  2. Visa upp dessa ben. Du kan fortfarande känna sig väldigt sexig genom att visa upp vissa delar av kroppen som benen. Oavsett hur stor du är, det finns en stor chans att benen är fortfarande välväxt, och de bör prunkade. Du kan bära dessa A-linje kjolar, som kan dölja din större lår.

  3. nöja aftonklänningar som har minst utsmyckningar. Det finns två skäl till detta. Om du försöker se dig själv mycket elegant, då det helt enkelt innebär att du bara bör ha de viktigaste tillbehören med dig. Det kan vara en brosch, halsband, droppe örhängen, eller en koppling. För det andra, med alltför många accenter på din klänning skulle definitivt få dig att se mycket tyngre. Således, klänningen själv, även med sin fina snitt, ser mycket föga smickrande på dig.

  4. se om du kan bära en pantsuit. Detta är en så mångsidig pjäs och riktigt bra för dem som anser sig som stor storlek. Det är mycket bekväm och smidig till huden, följer konturerna av benen, och ändå inte strama upp på låren. Det kan också gå tillsammans med nästan alla typer av topp-från grimma till V-ringningar, och det kan paras ihop med någon design av väst av sjal.

  5. Framhäv din byst med Empire-cut klänningar. Empire-cut klänningar är också utmärkt om du vill dölja vissa kropps frågor och förbättra vissa delar. Med sin höga midja söm, kan du skapa illusionen att du har tjock midja och större byster. Å andra sidan, eftersom den nedre delen flyter, kan du i slutändan dölja din stora mage. Detta är tillrådligt för kort stor storlek kvinnor, eftersom denna stil kan göra dem visas längre och smalare.

  Aldrig vara rädd för att vara experimentell eller trendig med din strategi på stor storlek aftonklänningar. Som ni kan se, du har gott om alternativ att välja mellan. Det är bara när du gör detta som du får uppskatta din kroppstyp och vara mer självsäker att bli moderiktiga.
    July 9, 2018 10:31 PM MDT
  0