Forum » Off-Topic » Off-Topic Discussions » Find 3 gratis advokat tilbud i dag

Find 3 gratis advokat tilbud i dag

  • Alle afgivne advokattilbud, inkluderer en brandgod rabat, der er til din fordel. Det er 100 % gratis og uforpligtende at hente advokatfirma tilbud via vor billig advokattjeneste og alle vore seriøse advokatfirmaer tager hånd om alle slags advokatfirmaopgaver hele tæt på dig. Skaf en ærlig advokatfirmafagmand til at kigge på en konkurssag via sitet. 

    Find 3 gratis advokat tilbud i dag

    Obama-æraen BLM afviste at tage stilling til, hvilken lejer der skulle råde over. Selvom BLM var en fælles udlejer, nægtede den føderale regering at gribe ind eller blive indført som et uundværligt parti i begge retssager.

    I juni 2014 henstillede den føderale distriktsdommer sagen til statens distriktsdomstol for at blive vedtaget i henhold til statslovgivningen, mens afskedigelsen af ​​den føderale handling for manglende føderal spørgsmålskompetence.

    Efter en ugentlig bænkeforsøg udstedte statsdommerens dommer, mens han erkendte, at sagen var uden præcedens og et første indtryk, en bekendtgørelse i oktober 2016, der afviste Berenergys første gang i argumentet og udnyttede doktrinen om indkvartering. Rettens dom ville give Peabody mulighed for at gribe igennem, hvis det betalte Berenergy den fulde værdi af sine brønde. Bergergy appellerede ordren til Wyoming Supreme Court.

    Den 4. januar 2018 forlod Wyomings højesteret statsdomsdommerens ordre og erklærede, at der ikke var nogen statslov, der gjaldt to føderale minerallejer i konflikt med hinanden. Retten bemærkede, at Berenergy-brøndene var blevet vurderet til under en million dollars, mens Peabody´s minedrift af det pågældende kul ville skabe mange arbejdspladser og generere skatteindtægter, der dwarfede indtægterne fra Berenergys ældre og næsten udtømte brønde.

    Men Retten udtalte, at det var BLM´s pligt at løse konflikterne mellem sine to lejere. Retten rejste således sagen til statsdommerdommeren med instrukser om at afvise sagen, medmindre BLM blev enige om at blive optaget som parti.

    Ved udgangen af ​​2018 vil kullgruvevæggen kontakte den første af Berenergys oliebrønde. Peabody planlægger at trække borerøret og opbevare det til fremtidig brug sammen med alt tilhørende oliefeltudstyr. Brøndhullet ville blive tilsluttet som Peabody´s store træklinjemine gennem området.

    Der er ingen tvivl om midlertidige tilbageholdelsesordrer. Men hvor vil de blive arkiveret? Den føderale distriktsdomstol har allerede vedtaget, at konflikten ikke er et føderalt spørgsmål. Fra og med den 4. januar har Wyoming State District Courts fået instrueret at holde sig uden for konflikten, da statsloven ikke finder anvendelse.

    Så hvem får først at gå? Vil Trump-æra BLM beslutte at blive involveret? Og hvis ja, under hvilke regler? Bliv hængende.

      August 29, 2021 6:11 AM MDT
    0