Forum » General » Suggestions » New Balance 608 Schoenen

New Balance 608 Schoenen

  • Junya Watanabe, vaak de meest gefundeerde van de CdG-paraplulabels, blijft een simplistische, eigentijdse betekenis geven aan de vele lifestyle-klassiekers van New Balance 608 Heren/Dames. Dit seizoen heeft de ontwerper ervoor gekozen om drie verschillende AM574's uit te delen, elk geleverd in enorm verschillende kleurstellingen. De kern van de constructie en de materiaalkeuze zijn echter van paar tot paar identiek.

    Image

    Geïnspireerd door de kou van de winter is de nieuwste New Balance 608 Schoenen Winter Seaside-release die net voor Kerstmis debuteerde. Deze New Balance 696 is gemaakt van een mix van suède en mesh, gekleed in Outer Space en Steel. Off-White onderlagen zijn te zien op het "N" -logo, evenals het hielpaneel voor een mooi extra contrasterend tintje.

    New Balance blijft je klaarstomen voor de koudere maanden die voor je liggen, dit keer met de klassieke Goedkope New Balance 608 en het upgraden van het archiefmodel met een sneakerboot-tooling. De resultaten zijn ook behoorlijk solide, aangezien een monochromatische obsidiaan duurzame Cordura mesh-achtige stof door het hele bovenwerk ziet, terwijl je nog steeds je levensstijl kunt verbeteren dankzij een versterkt suède dat contrasteert met de leren branding.

    De New Balance 608 Lage Prijs werd in de jaren 80 geïntroduceerd en is nu gedeconstrueerd in een frisse nieuwe build voor 2015. De nieuwste New Balance 696 is gebouwd met een leren bovenwerk uit één stuk in Sage Green met perforatie en etsen. Bekijk de gedetailleerde foto's van de New Balance 696 "Sage" hieronder en zoek of ze beschikbaar zijn

    New Balance breidt hun assortiment voor dames uit door een geheel nieuwe New Balance 608 Online Kopen Suede Pack uit te brengen in twee tonale kleurstellingen, gekleed in Mint en Dusty Rose. Beide zijn gemaakt met een bovenwerk van premium suède en geperforeerde details op de teenvamp en enkelbeschermer. Extra details zijn onder meer het kenmerkende "N" -logo van de hardloper aan de zijkanten in leer met 3M reflecterende hints op het hielpaneel. Een witte tussenzool en op maat geweven tonglabel maken het ontwerp compleet.

    www.indsnkr.com
      March 7, 2022 11:22 PM MST
    0