Halverf Idee\u00ebn
    • Last updated April 2, 2021
    • 0 comments, 129 views, 0 likes

More in Politics

  • Norton antivirus account login
    27 comments, 127,184 views
  • Liquidity Locking Made Easy
    9 comments, 81,273 views
  • Ang jili178 login ay nagdudulot sa iyo ng mga laro ng slot at karanasan sa laro ng soccer
    2 comments, 45,468 views

Related Blogs

  • Properly select the rotating speed of the air compressor
    0 comments, 0 likes
  • What To Consider While Selecting A Personal Gym Trainer?
    0 comments, 0 likes
  • Sanrio Amiibo card is here
    0 comments, 0 likes
    $319.00

Archives

Social Share

Halverf Ideeën

Posted By Sabrina Allen     April 2, 2021    

Body

Gangen - lang, smal en vaak zonder ramen - kunnen een bijzonder creatief probleem opleveren: welke kleur schilder je ze om te voorkomen dat ze somber worden? Deze ideeën voor gangverf kunnen enkele oplossingen voor uw ruimte opleveren.

Wijd open blauw

Slaapkamers met een eigen badkamer aan een korte gang kunnen lastig zijn. Mogelijk hebt u kastdeuren of deuren van de wasruimte die ook vanuit de gang openen, waardoor het uitzicht verrommeld wordt. En als de kamer een open indeling heeft zoals deze, zonder deur die de hal afsluit, is elke hoek zichtbaar. Kies dus een kleur die de ruimte verenigt. In dit geval haalt een bleek, waterig blauw het meeste uit het licht, terwijl witte randen en deuren alles fris en open houden.

Verfijnde ruimte

Niets zegt welkom thuis als een goed ontworpen inkomhal. Maar hoe beheer je een ruimte die van nature wordt onderbroken door een veelvoud aan deuren, trappen en gangen op de tweede verdieping? Ga overal voor een enkele, neutrale toon. Kies er een die maar een paar tinten donkerder is dan de rand. In hoge ruimtes kun je ook met één klik donkerder op het plafond gaan. Deze designertruc zorgt ervoor dat de ruimte er langer uitziet.

Architectonische details

Traditionele huizen hebben vaak prachtige architectonische details, waardoor een ruimte veel textuur krijgt. Dat is het goede nieuws. De slechte? Dit kan visueel overweldigend worden bij een verkeerde verfkleur. Een eenvoudig wit op muren, sierlijsten en plafond laat de prachtige houtbewerking glanzen zonder er een optische chaos van te maken.

Maximaal contrast

We schilderen foyers vaak een dramatische kleur om een ​​gedenkwaardige entree te creëren. Maar we willen die kleur niet per se meenemen naar de rest van het huis. Als dat het geval is in jouw ruimte, begin dan met het binnenhalen van de tweede kleur in de foyer. Probeer het trappenhuis of de bekleding - natuurlijke pauzes die zinvol zijn voor een nieuwe kleur. Als je dan de tweede kleur in het trappenhuis en de gang erboven werkt, zal alles stromen.

Meubilair maakt de ruimte

Is je gang donker omdat er geen ramen zijn? Hier zijn een paar ideeën voor gangverf om het meeste uit het licht te halen.Verf kopen rotterdam de muren en het plafond in dezelfde lichte, neutrale kleur en verlicht de ruimte met witte randen en deuren. Door kunstwerken en meubels toe te voegen, voelt een gang ook meer als een kamer dan als een doorgang.

Lambriseringen Wonderland

Als je in een traditioneel huis woont met prachtige lambriseringen, maak er dan het beste van. Verf de lambrisering, bekleding en deuren in één kleur (wit of crème) en trek vervolgens rustgevende beige, grijze of lichtgrijze muren aan om de houten rand te accentueren.

Donkere accenten

Wat is de beste kleur om een ​​gang zonder ramen te schilderen? Moet het altijd licht zijn? Zoals deze gang laat zien, voegt een donkere kleur drama en elegantie toe. Combineer het met een lichte rand en donkere accenten om een ​​ruimte te creëren waarin u wilt blijven hangen.

Midcentury Modern

Sommige huizen, vooral huizen uit het midden van de eeuw, hebben gekleurde bekleding en deuren. Houd de mod-stijl gaande door ze hun originele kleur te laten. Verf vervolgens de muren museumwit en breng stijlvolle accenten aan. Een spiegel kan het licht uit een slaapkamer met raam naar een gang weerkaatsen, waardoor het effect van zonlicht ontstaat waar er geen is.

Bladgroen

Bladgroen olijfgroen is een geweldige kleur voor huizen van elke stijl, van modern tot traditioneel. Het is vooral aantrekkelijk in ruimtes met andere natuurlijke elementen, zoals hout en metaal. Verlicht de donkere tinten met witte randen, deuren en plafond, maar draag het groen de trap op en de gang erboven in voor een verbluffend effect.

Gang als Art Gallery

In een superslanke ruimte reflecteren betonnen vloeren het licht vanuit elk deel van het huis in een smalle gang. Tussen dat, wit-witte verf en hoge plafonds, kun je een gang als een kunstgalerie laten voelen.

Koel grijs

Zelfs als uw huis gedeeltelijk open is, zorgt het gebruik van dezelfde kleur in alle kamers voor een aangename zichtlijn. Lichtgrijs geeft houttinten in vloeren en balustrades, waardoor een ruimte fris en modern aanvoelt.

Comments

0 comments