billiga fotbollstr\u00f6jor
 • Tags - #fotbollströjor
  • Last updated January 15, 2022
  • 0 comments, 358 views, 0 likes

More in Politics

 • Norton antivirus account login
  18 comments, 77,585 views
 • Liquidity Locking Made Easy
  4 comments, 74,219 views
 • Ang jili178 login ay nagdudulot sa iyo ng mga laro ng slot at karanasan sa laro ng soccer
  0 comments, 39,996 views

Related Blogs

 • Agriculture Sprayers Market 2022-2027 Size, Industry Share, Trends, Demand, Research Report, Growth
  0 comments, 0 likes
 • Earn OSRS Gold With These Combat Approaches
  0 comments, 0 likes
 • What Do We Get From Deep Teeth Cleaning?
  0 comments, 0 likes

Archives

Social Share

billiga fotbollströjor

Posted By Sherman Oscar     January 15, 2022    

Body

BVB Borussia Dortmund Tröja Barn, Portugal Tröja

 

billiga fotbollströjor

tackade nej till deras framsteg


Pau Torres tackade nej till deras framsteg

spurs är på jakt efter fotbollströjor med namn borta från aston villa

Tottenham sägs ha fått ytterligare ett smutskast på transfermarknaden efter att Villarreals försvarare Pau Torres tackade nej till deras framsteg.

Spurs är på jakt efter defensiva värvningar i toppklass efter värvningen av Cristian Romero från Atalanta nyligen, men har kommit till korta i jakten på Torres.

Rapporter i Spanien via Marca hävdar att ett Spurs-bud i storleksordningen 55 miljoner pund har godkänts av LaLiga-sidan som är villiga att acceptera, men Torres har beslutat annorlunda.

BVB Borussia Dortmund Tröja Barn Det påstås att spelaren bara är villig att lämna sin sida för ett lag som kan erbjuda ett större fotbollsprojekt och garantera Champions League-fotboll den här säsongen.

Nyheten kommer som det senaste bakslaget för Spurs, som nyligen fick ett bud på Inter Milans stjärnanfallare Lautaro Martinez - bara för att spelaren ska klargöra sina avsikter att stanna kvar i Italien.

Portugal Tröja Under de senaste veckorna har Tottenham också publicerat ett intresse för Sevillas försvarare Jules Konde, bara för att få veta av spelarens representanter att spelaren bara är intresserad av sidor som tävlar i europeisk fotbolls topptävling.

Spurs kan ännu snart se en enorm kontantinjektion till sina transfermedel, om ett brittiskt rekordkontrakt för försäljningen av Harry Kane till Manchester City slutförs.

Klubben i norra London hävdar fortfarande att stjärnanfallaren inte kommer att säljas i sommar, trots hans önskemål att gå vidare till en sida som regelbundet tävlar om stora troféer.

City förmodas förbereda ett officiellt bud på omkring 120 miljoner pund för Kane efter att de två sidorna ställs mot varandra i Premier League-premiären på söndag.

Ett sådant drag skulle bryta det brittiska övergångsrekordet, som nyligen sattes av City när de prissatte Jack Grealish borta från Aston Villa.

athletic bilbao trikot

Athletic Bilbao Fotballdrakt Barn

Comments

0 comments