Enkele belangrijke tips over het inlijsten van

More from C&C Artyfix

 • Kadreer je foto's om ze lang te bewaren Tijd
  0 comments, 0 likes
 • Verbeter het schilderij en de foto's met fotolijsten
  0 comments, 0 likes
 • Ken De Voordelen Van Een Goede Fotolijst
  0 comments, 0 likes

More in Politics

 • Liquidity Locking Made Easy
  4 comments, 67,877 views
 • Norton antivirus account login
  14 comments, 63,237 views
 • Ang jili178 login ay nagdudulot sa iyo ng mga laro ng slot at karanasan sa laro ng soccer
  0 comments, 36,123 views

Related Blogs

 • Old School RuneScape won the vampire city, Darkmeyer
  0 comments, 0 likes
 • Profit Process From Online Slots Games For Everyone
  0 comments, 0 likes
 • \u00bfC\u00f3mo Tratar La Impotencia O La Disfunci\u00f3n Er\u00e9ctil?
  0 comments, 0 likes

Archives

Social Share

Enkele belangrijke tips over het inlijsten van

Posted By C&C Artyfix     Jan 17    

Body

foto's Een foto bekijken in gedempte kleuren of in zwart-wit een gewone foto ziet er niet alleen geweldig uit, maar hij verbetert ook het moment waarop hij wordt gemaakt. Een foto van een pasgetrouwd zoenend meisje voor een fontein is bijvoorbeeld prachtig. De kleuren zijn acceptabel, maar het aanpassen van het beeld aan een zeer hoog contrast zwart-wit geeft de foto een tijdloze kwaliteit en een gevoel van moment.

 

Bedenk of de foto moet worden bijgesneden. Kijk objectief naar de foto om te zien of er vreemde voorwerpen zijn die de hoofdfocus van de foto blokkeren. Moet de man op de achtergrond met de bijgesneden vlinderdas worden opgenomen in de ingelijste foto of kan deze worden bijgesneden?

 

Het is belangrijk dat de Hoogglans Zwart-lijst de foto niet in de weg staat of in botsing komt met het kamerthema. Zo zouden bakramen fleurig versierd met goudetsen anders niet passen in een ruimte met een moderne uitstraling. Frames die donkerder of lichter zijn dan de kleur van de kamer, kunnen uw foto "poppen".

 

https://www.ccfotolijsten.nl/pub/media/wysiwyg/20210727_124954.jpg

 

Kies een goede kwaliteit mat voor het Baklijst Maken. Gebruik een mat met een professionele uitstraling. Matten zijn er in verschillende breedtes, kleuren en texturen, maar het is belangrijk om ze aan te vullen, in plaats van het beeld te bederven, zoals bij frames. Als je het niet zeker weet, kies dan voor een klassiek wit mat met een zwart metalen frame. Als je je foto zelf wilt inlijsten, zijn er verschillende manieren om je foto op passe-partouts of passe-partout te plakken.

 

Scharnier de foto aan de mat: Inclusief het gebruik van zuurvrij scharniertape om de foto op de mat te bevestigen. Hierdoor blijft het midden van de foto behouden en hoeft u de mat niet op de montageplaat te bevestigen. Als je je foto's zonder lijst wilt verkopen, raden we deze techniek niet aan.

 

Fotohoek: Een manier om uw foto's te monteren en op te slaan, is door een fotohoek te gebruiken, omdat er geen chemicaliën voor nodig zijn. Het is een goed idee om de rand van uw foto even breed te maken als de hoeken van uw foto, zodat de hoeken van uw foto niet boven de afbeelding verschijnen.

 

Droge montage: Bij deze techniek wordt de foto permanent op de mat gemonteerd. Daarom is het proces onomkeerbaar en wordt het niet aanbevolen voor het opslaan van foto's.

 

Lijmbevestiging: Lijmbevestiging van Houten Lijsten is de beste aanpak als je het een paar keer moet proberen voordat je altijd je afbeelding kunt centreren. Er is een matte plaat genaamd Perfect Mount die vooraf is gecoat met een lijm die druk vereist om te monteren. Als uw foto's belangrijk zijn, huur dan een professionele lijstenmaker in. U kunt uw foto's zelf inlijsten, maar dit kan tijdrovend zijn. Denk aan het belang van de foto en de tijd die het kost om de foto goed in te lijsten met Houten Fotolijstjes. Als je de enige foto van je oma die op je trouwdag is gemaakt, wilt inlijsten, huur dan een professionele lijstenmaker in. Bekijk de dure lithografiegalerijen en vraag wie er aan het inlijsten is.

Comments

0 comments