Tips om je profiel perfect te maken

More from Blik Opcv

  • Enkele basistips voor het schrijven van cv's.
    0 comments, 0 likes
  • 6 cruciale manieren waarop u uw cv kunt laten opvallen.
    0 comments, 0 likes
  • 6 cruciale manieren waarop u uw cv kunt laten opvallen.
    0 comments, 0 likes

More in Politics

  • Norton antivirus account login
    26 comments, 123,796 views
  • Liquidity Locking Made Easy
    9 comments, 80,975 views
  • Ang jili178 login ay nagdudulot sa iyo ng mga laro ng slot at karanasan sa laro ng soccer
    2 comments, 45,279 views

Related Blogs

  • Less Money To Make a Valentine's Day Wooden Craft
    0 comments, 0 likes
  • Top 3 Reasons to Sell Your Inherited House
    0 comments, 0 likes
  • How Do You Select the Builder for Granny Flats: Some Discussions?
    0 comments, 0 likes

Archives

Social Share

Tips om je profiel perfect te maken

Posted By Blik Opcv     July 4, 2022    

Body

Het doel waarmee het is gemaakt, is om professionele kansen te genereren, niet alleen voor eenvoudige gebruikers die op zoek zijn naar werk, maar ook voor bedrijven. Er zijn is echter niet genoeg. Het effectief maken van uw aanwezigheid vergt veel werk, zowel tijd als inspanning. Je kunt Linkedin profiel laten maken.

Als je een beginner bent met dit sociale netwerk of gewoon nieuwsgierig bent om te begrijpen hoe het werkt, maak je geen zorgen, dit artikel is voor jou hoe je CV op LinkedIn.

Enkele tips om u op weg te helpen

De eerste vuistregel is om LinkedIn te beschouwen voor wat het is: een sociaal netwerk, geen site om uw cv op te slaan (wat slechts een optie is).

Laten we beginnen met de basis:

  • Naam

Uw naam mag alleen uw voornaam bevatten, geen pseudoniem of bijnaam.

  • Foto

De foto moet een close-up of taille zijn in professionele kleding met een neutrale achtergrond. Vermijd selfies, je vakantiefoto's, cartoon- of dierenfoto's.

  • Samenvatting

Een samenvatting is een zeer korte en bondige beschrijving van jezelf onder je voor- en achternaam. Het is essentieel om de trefwoorden te selecteren waarmee het profiel gemakkelijk gevonden kan worden op LinkedIn en nog meer op Google. Doe CV vormgeven met jouw kwalificatie en vaardigheden.

  1. Wees actief Plaats

dagelijks inhoud en statusberichten om waarde en expertise over te brengen. Dit sociale netwerk heeft een groot voordeel waar je gebruik van moet maken: we hebben het over de "adviezen". Als op Facebook vrijwel geen impact heeft, heeft het op LinkedIn een zichtbaarheidsmultiplicatoreffect. Een bericht dat wordt aanbevolen of becommentarieerd door een contactpersoon in uw netwerk wordt automatisch bekeken.

Om het voor u gemakkelijker te maken om te begrijpen, kunt u een "aanbevelen" (commentaar of delen) zoals een Twitter-retweet overwegen. Actief deelnemen aan de LinkedIn community is erg handig voor de zichtbaarheid van je profiel. Een suggestie is om de sectorgroepen binnen te treden door te interveniëren en de verschillende onderwerpen te bespreken met andere professionals. Tegelijkertijd is het belangrijk om de meest interessante bedrijven in uw sector te volgen om op de hoogte te blijven van de laatste trends.

  1. Socialiseren

Vraag en accepteer de link niet alleen van mensen die u persoonlijk kent. Hoe meer mensen we hebben verbonden, hoe meer uw account werkt en resultaten kan opleveren in termen van zichtbaarheid en kansen. Je moet een sterk cv maken.

  1. Interactie met relevante berichten

Als u succesvol wilt zijn, moet u actief deelnemen aan de acties van uw contacten. Likes, shares, opmerkingen of simpele felicitaties zijn altijd welkom!

  1. Val op

Je moet origineel zijn om je een weg te banen tussen de miljoenen LinkedIn-gebruikers. In dit verband kunnen video's, infographics en dia's met betrekking tot uw werk en de projecten waarmee u te maken hebt gehad, daarom iets voor u zijn.

  1. Volg de voortgang van uw profiel

LinkedIn informeert de gebruiker voortdurend over de voortgang van het profiel en geeft veel informatie: de effectiviteit, de bezoeken die de afgelopen 90 dagen zijn ontvangen en de acties die door de gebruiker zijn uitgevoerd in termen van bevestiging van vaardigheden , koppelingen toevoegen en informatie bewerken.

Comments

0 comments