Hoe schilderijen en posters voor thuis te kiezen?

More from Silas Micah

 • Koop decoratieve artikelen voor uw huis
  0 comments, 0 likes
 • Wat zijn de voordelen die je krijgt met online kunstgalerijen?
  0 comments, 0 likes
 • Originele kunst kopen met behulp van online kunstgalerijen.
  0 comments, 0 likes

More in Politics

 • Liquidity Locking Made Easy
  4 comments, 71,479 views
 • Norton antivirus account login
  14 comments, 69,013 views
 • Ang jili178 login ay nagdudulot sa iyo ng mga laro ng slot at karanasan sa laro ng soccer
  0 comments, 38,435 views

Related Blogs

 • The Truth About the Buy Shrooms Canada Industry
  0 comments, 0 likes
 • Common Forms Of Riveting Nuts
  0 comments, 0 likes
 • \u0e2a\u0e25\u0e47\u0e2d\u0e15\u0e40\u0e27\u0e47\u0e1a\u0e43\u0e2b\u0e21\u0e48 \u0e25\u0e48\u0e32\u0e2a\u0e38\u0e14 \u0e17\u0e35\u0e48\u0e22\u0e2d\u0e14\u0e19\u0e34\u0e22\u0e21\u0e17\u0e35\u0e48\u0e2a\u0e38\u0e14 \u0e43\u0e19\u0e1b\u0e35 2021
  0 comments, 0 likes

Archives

Social Share

Hoe schilderijen en posters voor thuis te kiezen?

Posted By Silas Micah     Aug 4    

Body

Heb je besloten om je huis moderner te maken door middel van kunstwerken en foto's om in de verschillende kamers op te hangen, maar weet je niet welke je moet kiezen? Online Art Gallery biedt u een korte handleiding voor het selecteren van schilderijen en posters om aan de muren van het huis te hangen.

 

Laten we de trucs ontdekken om de muren van je huis beter te versieren. Laten we beginnen vanuit de keuken, door de slaapkamer, studeerkamer en woonkamer, en dan eindigend met de badkamer, laten we de werken van fotokunst aan de muren van elke kamer zien hangen. 

 

 Keuken: het hart van het huis

 

 De keuken wordt vaak vergeten als het gaat om kunstwerken, maar dit is een grote fout omdat dit de meest gebruikte ruimte in een huis is. Gebruik werkbladen en ruimtes boven kasten om plexiglas foto in deze kamer op te nemen. Kies kleine stukjes die de omgeving aanvullen zonder zichzelf te scherp op te dringen. Kies qua stijl voor leuke prints en schattige schilderijen om elke ochtend met een glimlach te beginnen!

 

 

Slaapkamer: een toevluchtsoord voor ontspanning

 

De slaapkamer is je toevluchtsoord, een plek vol ontspanning en rust, en het kunstwerk moet deze staat weerspiegelen. Gebruik grote schilderijen met een abstracte stijl en rustgevende kleuren of landschapsfoto's. Hang foto's of foto's direct boven het bed of aan de tegenoverliggende muur.

Om bij te dragen aan de rust van de plek, kies je voor dunne en eenvoudige lijsten die niet te veel in het oog springen en het werk zelf overschaduwen.

 

Studie en kantoor: motiverende energie

 

De thuisstudie (en uw kantoor op het werk) moet worden gepersonaliseerd om het moreel hoog te houden, de creativiteit te vergroten en inspiratie aan te moedigen.

 

Maak een galerij met afbeeldingen die aan de muur of mobiel op een geplaatste plank zijn bevestigd, zodat deze altijd zichtbaar is vanaf het bureau. Vul het met motiverende foto's, posters met je favoriete zinnen en schilderijen vol dynamiek en energie.

 

 Woonkamer: druk jezelf uit!

 

De woonkamer (en de woonkamer) is de leukste kamer om te decoreren met schilderijen en posters omdat er niet al te veel regels zijn en je je fantasie de vrije loop kunt laten.

Helaas brengt dit entertainment veel druk met zich mee aangezien de woonkamer de ruimte is waar gasten worden ontvangen en de omgeving perfect de persoonlijkheid en het karakter van de eigenaar moet weerspiegelen.

 

Om dit te bereiken, kiest u een grootschalig stuk dat u het beste vertegenwoordigt of, als u uzelf als een veelzijdig persoon beschouwt, een wandgalerij probeert waar uw kernpassies aanwezig zijn. Wat betreft de stijl, probeer Fabula Lion schilderij in het decor van de kamer zonder al te grote contrasten te creëren. 

 

 

Badkamer: vaak vergeten

Stel dat u zich wilt onderscheiden van de beginnende binnenhuisarchitect. In dat geval moet je op elk detail letten en kan de keuze om de badkamerwanden te decoreren met plexiglas wanddecoratie de winnende keuze zijn!

 

Probeer de sfeer van de kamer te volgen met behulp van serene en ontspannende schilderijen, die de kleuren van de omgeving kunnen aanvullen. In die zin is het een goed idee om te kiezen voor een abstracte werkplek, vooral als je nieuw bent in interieurdecoratie. Plaats de Poster inlijsting op het bad, bij de spiegel en op de handdoekhaken.

Comments

0 comments