Air Jordan 1 te Koop

More from b8xgy233 SDS

 • Buy Adidas Forest
  0 comments, 0 likes
 • Buy Nike Air Max Tailwind Online
  0 comments, 0 likes
 • Achat Adidas Gazelle
  0 comments, 0 likes

More in Politics

 • Norton antivirus account login
  28 comments, 132,511 views
 • Liquidity Locking Made Easy
  9 comments, 81,731 views
 • Ang jili178 login ay nagdudulot sa iyo ng mga laro ng slot at karanasan sa laro ng soccer
  2 comments, 45,754 views

Related Blogs

 • \u7259\u9f52\u7f3a\u5931\u56056\u500b\u539f\u56e0
  0 comments, 0 likes
 • \u5168\u92ef\u5168\u74f7\u7259\u542b\u6709\u91d1\u5c6c\u55ce\uff1f
  0 comments, 0 likes
 • Requirements of CCNA Fundamental
  0 comments, 0 likes

Archives

Social Share

Air Jordan 1 te Koop

Posted By b8xgy233 SDS     August 9, 2020    

Body

De Air Jordan 1 is sinds '85 een trendsetter. Kopen Air Jordan 1 Nu zijn de rollen omgedraaid en past dit iconische silhouet de huidige trends aan. Hier te zien in een wit / zwart en zwart / witte kleurstelling is de Air Jordan 1 met wat lijkt op een enkelkraag mouw ingebed in het interieur van de schoenen. Niet dat Nike decennia geleden de look van de enkelkraag niet bereikte, maar dit is zeker een primeur voor het originele Jordan-model. Naast de sportievere enkelkraag is een bovenwerk gebouwd met canvas-achtige bovenkant en geborduurde Swoosh / Wings-logo's.Hoe verhoudt de Air Jordan 1 Verkoop "Banned" zich in vergelijking met zijn inspiratie? Vandaag bekijken we een zij-aan-zij vergelijking van beide modellen die gepland zijn om op 3 september uit te brengen als de iconische zwart-rode look die ja was, 'verbannen', tijdens het rookie-seizoen van Michael Jordan in zowel nieuwe als retro-vorm. Het belangrijkste thema van de Jordan 31 is een eerbetoon aan de Air Jordan 1. Wat is een betere manier om dit te doen dan door de implementatie van zijn iconische "Banned" colorway?

De Air Jordan 1 te Koop is al lang een belangrijk onderdeel van iemands schoenenrotatie. Het iconische silhouet zal de geschiedenis ingaan als een van de paren die de moderne sneakerindustrie hebben voortgebracht vanwege zijn opvallende 'Banned'-kleurstelling, Michael Jordan's exploits op het veld en het feit dat het de eerste was in de kenmerkende Jumpman-serie. Het is perfect overgegaan in het lifestyle-rijk als statussymbool van fashion statement. Dit weekend zal Jordan Brand een eerbetoon zijn aan die afkomst met het Jordan 1 Premium Essentials Pack dat zaterdag 6 augustus uitkomt.

Het lijkt erop dat half augustus het weekend is van de getransformeerde Air Jordan 1 Schoenen. Dit icoon krijgt al de 'Ultra'-behandeling, die bestaat uit een klassiek silhouet met een enkellaarsje aan de binnenkant en lichtere materialen, maar het lijkt erop dat de gedeconstrueerde look is ook in de winkelrekken. Simpel gezegd, de Air Jordan 1 High Deconstructed-strips tot de meest barre materialen, met een bovenwerk uit één stuk dat de AJ1-look bereikt door gestikte patronen. Het lijkt bijna alsof de Air Jordan 1 is omgevormd tot een Chuck Taylor.

Jordan Brand zal meer warmte voor alleen kinderen uitbrengen met het aankomende 'Heiress Pack', gericht op het brengen van de collectie premium handtekeningen van een basisschoolmeisje. Air Jordan 1 Heren/Dames Het begint allemaal met de Jordan 1 Red Velvet, een paar dat de Air Jordan 1 High omtovert tot een rode loper waardig aanbod. De Air Jordan 1 High "Red Velvet" brengt de iconische eerste handtekening van Mike up-to-date met een transformatie door het gebruik van bordeauxrode fluwelen panelen en metallic gouden 'Wings'-branding. Het uiterlijk zou de "Pinnacle" -versies kunnen evenaren als het echt 24K goud was. Bijpassende Swoosh-branding voegt een contrasterend leermateriaal toe aan de mix voor extra diepte.

www.snkrshopee.com

Comments

0 comments