Handige breitips voor beginners
 • Tags - #Kid Annell
  • Last updated July 5, 2023
  • 0 comments, 34 views, 0 likes

More from Royce Noel

 • Heb je interesse in breien?
  0 comments, 0 likes
 • Ken de basisinformatie over breien.
  0 comments, 0 likes
 • Alle breipatronen voor beginners die je moet kennen.
  0 comments, 0 likes

More in Politics

 • Norton antivirus account login
  27 comments, 129,856 views
 • Liquidity Locking Made Easy
  9 comments, 81,439 views
 • Ang jili178 login ay nagdudulot sa iyo ng mga laro ng slot at karanasan sa laro ng soccer
  2 comments, 45,578 views

Related Blogs

 • Benefits of Electric Underfloor Heating Systems in Sheffield
  0 comments, 0 likes
 • Tips for Maintenance and Care of Your Portable Electric Scooter
  0 comments, 0 likes
 • Proactive Men\u2019s Medical Center
  0 comments, 0 likes

Archives

Social Share

Handige breitips voor beginners

Posted By Royce Noel     July 5, 2023    

Body

Is leren breien bij Goedkope Breiwol iets voor jou? Geeft u de voorkeur aan strakke naden en goed gedefinieerde steken? Als je een beginnende breister bent en op zoek bent naar basisadvies om je op weg te helpen, dan ben je hier aan het juiste adres.

Tips voor het breien van sokken

Neem steken op langs de kettingrand van de hielflap vanaf de achterkant om de verbinding met de kruisje te versterken. Hierdoor kunnen de steken strakker gemaakt worden.

Brei de voet van de sok met Borgo De Pazzi op een naald die een maat kleiner is dan het patroon vereist om een ​​mooie, dichte sok te creëren die langer meegaat.

Als je een van de ongelukkige breiers bent met ladders bij het gebruik van sokkenbreinaalden, overweeg dan om de Magic Loop-methode te leren.

Kies het geschikte garen voor de klus; sokken gemaakt van Lana Grossa Cool Wool kunnen bijvoorbeeld gaan zakken en hun vorm verliezen na herhaaldelijk dragen. Sokken zijn gemaakt van elastische materialen zoals Lang Yarns Jawoll of mengsels van wol en nylon.

 

 

 

 

Wist je dat strakke sokken eerder langs je benen glijden dan losse? Top-down sokken breien vereist een losse opzet; als u normaal met één naald opzet, overweeg dan om er twee te gebruiken. Brei je teensokken met een zeer losse afkanting! Kies zorgvuldig, want veel afkantingen zijn van nature rigide. Toe-up sokken profiteren van de genaaide afkanting. U kunt Sokkenwol kopen om goede sokken te maken.

Probeer verschillende teen- en hielvormen uit. Als de hielen en tenen van je sokken snel verslijten, probeer dan een stuk draad met het garen door de hielflap, hielomwenteling en teenvorm te werken. Dit kan door Hiel Breien worden gedaan tot acht tot twaalf teensteken en het garen door de steken trekken met een tapijtnaald. U kunt garen gebruiken dat bedoeld is om te naaien of sokversteviging kopen bij Lang Yarns

Toptips voor het haken van een mooie deken

Om gelijkmatig verdeelde randen te garanderen, plaatst u een steekmarkering in de eerste en laatste steek van elke rij en draait u uw werk altijd in dezelfde richting terwijl u een rij haakwerk voltooit.

Als u wilt dat uw steken er op hun best uitzien, gebruik dan een natuurlijk garen gemaakt van natuurlijke vezels zoals Wol Online. Natuurlijke vezels zijn biologisch afbreekbaar en hebben een organische aantrekkingskracht die synthetische stoffen niet kunnen evenaren.

Herken de schoonheid in de gebreken; dat is tenslotte wat elk maakt Haakpakket Deken heel speciaal. Als u geniet van het proces, zal dit te zien zijn in het eindproduct.

 

 

 

 

Hoe boekomslagen te breien

 

Pak garen A en begin met het opzetten van 49 steken. Voor 38 centimeter lange Omslag Breien, brei in gerstekorrel (één recht, één averecht, herhaal tot het einde van de rij). Laat het anker vallen.

Vouw een kant van het jack om tot een flap van 4 cm breed. Gebruik de tapijtnaald en garen A om de boven- en onderkant van de flap aan elkaar te naaien. Beëindig het proces op de andere jasflap.

Zet 17 steken op met garen B om te beginnen met het maken van de zak. Kant af na 7 cm gerstekorrel. Werk de draadeinden in nadat u de zak van B naar voren hebt gestikt. Als je wilt weten hoe je je jas kunt blocken, kijk dan op het label van het garen of bezoek de website van de fabrikant.

 

Conclusie

Het belang van daadwerkelijk oefenen met mohair kan niet genoeg worden benadrukt. Dit lijkt misschien onnodig en opvullend, maar het is belangrijk om je hersenen en spieren de tijd te geven om zich aan te passen aan de nieuwe methode. Het voelt voor jou pas natuurlijk aan nadat je een nieuwe vaardigheid een paar uur hebt geoefend.

Comments

0 comments