Enkele Van De Beste Idee\u00ebn Voor Een Houten Frame.

More from C&C Artyfix

 • Kadreer je foto's om ze lang te bewaren Tijd
  0 comments, 0 likes
 • Verbeter het schilderij en de foto's met fotolijsten
  0 comments, 0 likes
 • Enkele belangrijke tips over het inlijsten van
  0 comments, 0 likes

More in Politics

 • Liquidity Locking Made Easy
  0 comments, 65,297 views
 • Norton antivirus account login
  14 comments, 59,077 views
 • Why is Technical SEO important?
  3 comments, 34,497 views

Related Blogs

 • Buy The Right Necklace to Complement Your Neckline
  0 comments, 0 likes
 • Independent Escorts In Gurgaon Provide You Beautiful Call Girls For Night Fun
  0 comments, 0 likes
  $10,000.00
 • 1boxoffice: A Safe Platform to Buy Tickets of Matches and Events
  0 comments, 0 likes

Archives

Social Share

Enkele Van De Beste Ideeën Voor Een Houten Frame.

Posted By C&C Artyfix     Feb 23    

Body

Bij de aanschaf van houten lijsten kunt u het beste een foto van de familie of andere vrienden erin plaatsen. Ik weet zeker dat je honderden houten lijsten hebt die je herinneringen door het hele huis tentoonstellen. Er zijn echter nog meer inventieve toepassingen voor dat frame. Houten kozijnen zijn echt niet bijzonder duur en kunnen een kosteneffectieve manier zijn om zowel geweldige kunst als design in je huis op te nemen.

 

Je eigen kunstwerk maken is inderdaad een populaire methode om die lijsten goed te gebruiken. Het kopen van kunstwerken kan een dure onderneming zijn, maar je kunt er zelf ook een maken als je jezelf niet erg creatief vindt. U kunt kunst maken van afbeeldingen uit tijdschriften of foto's die online beschikbaar zijn. Heb je een goede zonsondergangfoto? Zet de afbeelding in Photoshop en experimenteer met de kleuren om snel artwork te maken! Heb je een overvloed aan ansichtkaarten verzameld van je reizen? Zet ze specifiek in lijsten en rangschik ze op de muur tot een collage. Hoogglans Zwart is eigenlijk het beste.

 

https://www.ccfotolijsten.nl/pub/media/wysiwyg/home/20210130_150939_1.jpg

 

Een ander creatief idee is om het frame te vullen met patroonmateriaal. Neem een ​​ouder stofmonster, een stukje behang uit een andere kamer of misschien zelfs een stuk mozaïektegel van met name de achterwand van de keuken. Schelpen van een reis of misschien een ambachtelijke winkel kunnen worden gebruikt om 3D-kunst te maken door ze op een stukje karton te lijmen. Zorg er bovendien voor dat het karton goed bedekt is, zodat het niet zichtbaar is. Lijstenmakerij Eindhoven is inderdaad uitmuntend.

 

Zet de afbeelding vooral in Photoshop en speel met de kleuren om snel artwork te maken! Heb je een grote verzameling ansichtkaarten verzameld van specifiek je reizen? Zet ze in frames en rangschik ze op de muur om daadwerkelijk een collage te vormen. Fotolijst Plexiglas heeft op grote schaal de voorkeur.

 

Het frame vullen met specifiek het patroonmateriaal is nog een andere inventieve benadering. Neem een ​​ouder stofstaal, een strook behang uit een andere kamer of misschien een stuk mozaïektegel van specifiek de achterwand van de keuken. Schelpen van met name een vakantie- of handwerkwinkel kunnen worden gebruikt om 3D-kunst te maken door ze op een stuk karton te lijmen. Zorg er daarnaast voor dat het karton volledig bedekt is, zodat het niet zichtbaar is. Plak magneetstrips eenvoudig op de achterkant van de lijst. Aluminium Lijsten zijn eigenlijk heel goed.

 

Niet alles hoeft echter creatief te zijn. Frames kunnen ook handig zijn. Verander een kleurrijk vel papier in een bijzonder make-upbakje voor je geuren en penselen door het in te lijsten in een houten frame. Een andere toepassing voor het frame is specifiek als sleutelhouder. Verwijder het glas en vervang het door een stuk kleurrijk materiaal. Lijm vervolgens je haken op hun plaats en je bent klaar! Je hebt een mooie ingelijste sleutelhouder. De meeste mensen geven de voorkeur aan een aluminium fotolijst.

 

Met zoveel fantastische ideeën, zul je mooie fotolijsten aan de muur aanleggen die je op verschillende manieren in huis kunt gebruiken. Met een beetje vindingrijkheid kun je bijna alles inlijsten!


Comments

0 comments