Hoe het perfecte frame voor woondecoratie te kiezen
  • Tags - #Houten Lijsten
    • Last updated August 23, 2022
    • 0 comments, 83 views, 0 likes

More from C&C Artyfix

  • Kadreer je foto's om ze lang te bewaren Tijd
    0 comments, 0 likes
  • Verbeter het schilderij en de foto's met fotolijsten
    0 comments, 0 likes
  • Enkele belangrijke tips over het inlijsten van
    0 comments, 0 likes

More in Politics

  • Norton antivirus account login
    30 comments, 139,816 views
  • Liquidity Locking Made Easy
    10 comments, 82,343 views
  • Ang jili178 login ay nagdudulot sa iyo ng mga laro ng slot at karanasan sa laro ng soccer
    2 comments, 46,146 views

Related Blogs

  • Cutting-Edge Innovations in Precision EDM: What You Need to Know
    0 comments, 0 likes
  • 636 Angel Number: A Guide to Finding Inner Peace and Harmony
    1 comment, 0 likes
  • Unleashing the Power of AI Art and Music for Fitness and Holistic Healing
    0 comments, 0 likes

Archives

Social Share

Hoe het perfecte frame voor woondecoratie te kiezen

Posted By C&C Artyfix     August 23, 2022    

Body

Als u van plan bent om een foto in een kamer van het huis te laten zien, heeft u een fotolijst nodig. Een goede fotolijst kan niet alleen de foto verbeteren, maar het kan ook een meubelstuk worden, of het nu een lijst gebruikt om aan de muur te hangen of om op een meubelstuk te rusten. Het is ideaal voor het vullen of verbeteren van een lege muur en is een praktische en economische decoratieve oplossing. Frame om te staan of op te hangen, open, dubbel glas, design of digitaal, hier zijn enkele tips om het te kiezen.

 

Het frame: op de eerste plaats onder designobjecten

Dit is een eenvoudige en praktische oplossing om een grote lege muur te vullen of misschien als je een tekort aan inspiratie hebt. Er zijn veel soorten frames van verschillende afmetingen en bevestigingsmethoden, maar om de juiste keuze te maken, moet u rekening houden met uw behoeften, het meubilair en de muur waarop u het zult bevestigen.

 

 

De keuze van materiaal en kleur

Het materiaal van het frame speelt een fundamentele rol in het interieurontwerp en de keuze wordt vaak bepaald door de prijs: een eenvoudige Houten Lijsten is goedkoper dan een metalen frame gegraveerd met mooie ontwerpen.

 
  • hout: voor een traditionele, klassieke en betaalbare stijl;
  • metaal: geschikt voor elegant ontwerp, maar ook industriële stijl;
  • kunststof: voor een retro-vintage decoratie;
  • Bamboe: voor een frame met een naturalistisch thema.
 

 

De multi-fotolijst

Het is de ideale framesjabloon om uw foto's te laten opvallen. Het bestaat uit verschillende frames die aan elkaar zijn gelijmd, zodat u uw foto's kunt rangschikken zonder veel frames te kopen. De Hoogglans Zwart is verkrijgbaar in elk materiaal. Ideaal in de gang, slaapkamer of woonkamer, de multi-fotolijst biedt een echt mozaïek van afbeeldingen.

 

Het frame met meergaten

Net als de multi-fotolijst kunt u hiermee ook meerdere foto's invoegen. Het gaat echter niet om losse lijsten die aan elkaar gelijmd zijn maar om één frame met meerdere gaten waar meerdere foto's geplaatst kunnen worden. Je kunt deze Houten Fotolijstjes nog steeds gebruiken zoals je wilt, zelfs om er een enkele grote foto in te zetten.

 

Open lijsten en dubbel glazen fotolijst

Ideaal om een poster of poster te laten opvallen, de open lijst (in glas en soms in plexiglas) stelt u in staat om tekeningen, foto's of andere te beschermen. Het is een dunne glazen en een kartonnen achtergrond die bij elkaar wordt gehouden door metalen clips waartussen u uw foto's of decoratieve afbeeldingen kunt invoegen.

 

 

Aan de andere kant heeft de dubbel glazen fotolijst geen hardback bodem. Hierdoor kun je er doorheen kijken als je kiest voor een kleinere foto dan het glas. Ook zou je in de vrije ruimte rond de foto wat droogbloemen kunnen schikken.

 

Het frame op maat

Het is vaak moeilijk om de juiste maat of verhoudingen frame te vinden, dus je kunt het laten maken volgens de grootte die je wilt. U kunt ook het gevormde profiel kiezen of niet, de kleur en het materiaal, het glas of het plexiglas. Kortom, u beslist naar uw wensen!

Comments

0 comments